NU FLYTTAR VI TILL BUBBLEROOM

yes, då så nu har jag bloggat några månader på blogg.se nu hittar ni min nya blogg här, hoppas alla hänger med...
kul med någonting nytt :) vi testar och ser hur det funkar, den här bloggen kommer att finnas kvar      HANNAMW.BUBBLEROOM.SE

IMORGON..

flyttar bloggen till bubbleroom.se ..
spännande va
och i överimorgon kommer mina skor in, nitsandaler till skolavslutningen
och över, överimorgon får vi SOMMARLOV

NY KLÄNNING(FRÅN GÖTEBORG FÖR 5 DAGAR SEDAN)så här såg jag ut i går.. det fick bli min skolavslutningsklänning som jag ska ha på torsdag (då det är sklolavslutning)
den kommer från h&m, vad tycker ni? :)

LÖRDAG

nu ska jag på pröllop.. PUSS
kameran är med!

NYTT (FRÅN GÖTBORG)

jacka har ni ju redan sett, men inte dom prickiga shortsen. Från h&m, visst är dom fina?

IDAGlack London Jacka pojkvännens skjorta lindas second hans, linne h&m, ring marknad

EN LEKTION IDAG..

.. Så jag åkte hem till min babe;)

TVÅ NYA FAVORITERJag hinner inte visa upp allt som jag köpt i göeborg idag iaf.. jag pluggar! men här är min nya favorit, den beiga slappa kavajen, jag älskar den, och den är från monki och linnet under är också från monki, det går i kors iryggen och är blårandigt! hur fint?

EN LITEN DAGSTUR MED KLASSENtror ni inte kameran har varit på hela natten så i morses när jag skulle ta med den var den totalt urladdad,
 så detta är conerlias bilder :)

BARA EN SISTA SAK..

Artikelbild

 Dom här ska jag köpa..

LITE TEXT

igår var jag i göteborg med mamma, köpte en del grejer som jag inte hunnit visa än, är sjukt nöjd med allt, det kommer förmodlingen upp imorgon.. (:

Imorgon är det samling kvart över sju på skolgården vi ska nämligen åka på en liten härlig utflykt med skolan, göttmos.

Idag har jag och mina tjejer suttit i parken och haft det undebart, med musik och pizza.. sen åkte jag hem och tog det lite lungt, FYFAN VAD TRÖTT MAN BLIR AV POLLENMEDICINEN, någon mer sm känner som jag? efter en stund kom min underbaring till mig och vi sätte på "super sugen", våran favorit. Men sen var han tvungen och gå :( och nu sitter jag här och FÖRSÖKER PLUGGA.

hoppas ni haft en fin dag puss

JAG KOMMER ATT....  bo i mina levis hela sommaren.. blev så glad när jag äntligen hittade några som passade och var sköna! mina förra levis kunde jag inte andas i.. ni hittar liknande på weekday secondhand avdelning 200 kr! :)

NÄR LEKTIONEN ÄR INSTÄLLD..

.. drar vi till parken och myserPÅ MIN ARM OCH TUMMEflätat i silver, indiska mitten, en kedja från?, längst ut (mammas), och på tummen min otroligt fina ring frå marknanden

ÅH
Jag fullkomligt älskar den, min nya paljett kavaj  och mina nya jeans short levis 501 är inte fel dom heller. (den här gången köpte jag dom i rätt strlk, muummms)

SVAR PÅ FRÅGOR: jackan är köpt på BikBok och shortsen är från weekday secondhand, skynda er dit för dom har fått in många och kostar dessutom bara 200 kr! :)

RSS 2.0