-


























bilder från igårkväll! :) ikväll är det kortege.. vilket innebär att jag inte hinner blogga! Heeeeeeeeeeeeeeeeej!


KATEGORIER

så där nu har jag fixat kategorier som ni ville :) så kanske lite lättare att hitta nu! :)
puss

NÅGRA FRÅGOR

vad ahr du för mobil? en iphone

kan du inte visa upp ditt rum? jo det kan jag :)

vill du ha en orkester jacka? ja om den är fin :)
vad blir dina nästa köp? hm, gladiator sandaler tror jag :) eller en sån där jacka som jag lånade av linda fast grön eller blå eller gul.
vad ttycker du är snyggt, säg en heel outfit? usasflaggan convesen med AA strumpor i, ett par gråa mys shorts, en lång sjal, en ljus underrumpan lång kavaj, och ett marinblått sladrigt linne, solbrillorna + många halsband.
vad kommer du köra på i vår och sedan i sommar? mjuk och jeans shorts, ljus kavaj, stora t-shirtar, sidenjackan<- några av dom få sakerna jag kommer köra med!
kommer du ha jeans jacka? jadå!

brukar du ha högklackat?  nej,men vill ha ett par riktigt snygga! 
är du bra i skolan, pluggar du hårt osv?
Jag är normal, mest g och lite vg, jag gör så gott jag kan och orkar unegfär. fast jag är en hejdare på att skjuta på allt till sista dagen, inget bra att ta efter kära barn.
fulaste modemiss? hm, det mesta kan vara snyggt om man sätter i hop det snyggt helt enkelt-

tycker du magväska är snyggt? det kan bli tufft om man reser typ?:D

varför skriver du aldrig vart du köpt dina kläder? väldigt irriterande! därför att jag offtast inte hinner, men ska bättra mig på det!

Vad är ditt mål med bloggen? njea, inget speciellt, jag gör de för att jag tycker det är kul
Vad tycker du man ska kolla extra efter när det gäller second hand? Något du liksom du tycker att man absolut inte ska köpa. hm.. snygga t-shirtar med speciella tryck!, oc`h snygga jeans att klippa av!, vad man inte ska kolla efter? hm, det ve jag inte
Vilken är din favorit färg? alla
Vad använder du för ansikskrämer? ibland en från bodyshop, vanlig! för normal hy!
Har du haft mycket finnar under din tonår och vad rekommenderar du i så fall för att minska antalet?
nej det har jag inte haft så kan tyvärr inte ge något bra tips!:)

kan inte du göra ett collage med de plagg du vill ha mest? Joho, den dagen då jag har tid! 
ska du ha markerade axlar i år? jepp om jag hittar någon snygG!

berätta om några egenskaper du har som person=) Glad, omtänksam, kan lätt sätta mig in i hur andra känner...

haha jävlar vad alla går loss med frågorna här:D haha, aa!

hur gammal är du? går du i grundskolan eller i gymnasiet, i så fall vilken skola/gymnasium? har du någon gång varit i bollebygd? jag är nyss fyllda 17 och går på Teknis, åkt förbi tror jag bara!

Hur många bloggar läser du varje dag? nämn även några utav dina favoriter.

tänker du på vad du äter? nej förfan! :) eller jag stoppar inte i mig vad som helst hur mycket som helst men jag räknar inte kalorier.
brukar du få finnar? nopp.
om du skulle gått på bal i år, hur hade du velat att din klännning skulle sett ut? + skor och frisyr och sminkning? hm, kanske en klänning i beige eller krämvit , skor vet jag inte, frisyr någon fin uppsättning och kanske med lite inbakade flätor och sminket "sommrigt" :)

vilket plagg satsa du mest på i sommar? massa, just nu beige kavaj och conversen med amerikanska flaggan! :)

Är du allergisk mot något?:P haha ah, pollen och äpplen mest!

hur länge har du och ellenC varit kompisar? vi började i samma klass nu i ettan, innan dess har vi umgåts ett par gången :)

nu hinner jag inte mer för nu lommer bubbis! ha en trevlig kväll


TISDAG













lite bilder från idag, jag har pluggat lite till matteprovet och snart ska m hämta upp mig, blir myskväll med babe! YES.
jeansskjortan är från London (Zara) den har jag inte visat tidigare! :) ( kängor Dr martens, strumpor AA, shorts secondhand, randigt h&m dam, väska Lindex, skin mc från h&M!

KORTEGE BYGGE









idag efter skolan byggde vi på våran helikopter, haha, riktigt 10 poängare vårat bidrag alltså, verkligen.  sen träffade jag m i stan en stund, och sen rullade vi hem till mig och jag har mycket och plugga och svaren på era frågor kommer imorgon.

SPONTANKVÄLL







efter vi målat overallerna på skolgården tog vi bilen till göteborg gick och åt och prtadade sen gick vi på bio. Mysigt älskling.

KORTEGE









jag och min saknade freddi.














Helgen har bestått av några saker: pojkvännen (mys i göteborg på F-kvällen), klassen- Ingrid igårkväll, kortege- bygge, och utgång.
har ni haft en bra helg? (bilderna är från ellen och cornelia, min kamera är hos ellen.. så andra bilder får ni imorgon)

URBAN OUTFITERS





mimmi tröja från Urban outfiters i London. HEj!

TILL FRISKIS





Nu ska jag på föreläsning om grönsaker och hur viktigt det är och allt sånt mamma-sanck ni vet ?! Mamma har dragit med mig, men det kan vara kul och intrssant! Har hunnit plugga, STOLT! hörs sen. PUSS

ONSDAG- dagens händelser

haft en mysig dag med pojkvännen, jättemysig. Ellens självgående gräsklippare har tagit sig några tugg på min second hand kofta, haha! jag har köpt cykelbyxor och ännu en hoodtröja, den här gången med armar, jag har ätit glass med älsklingen  i parken. en händelse som borde inträffat som inte inträffade var-> PLUGGET. bra gjort hanna!

vet en hel del fina saker som kommer komma in snart och saker jag vill ha:
En benvit / biege kavaj. en badräkt från weekday. det kommer komma in en jätte fin tröja, typ kopia på alexander wangs tröja, den grå stickade med genomskillniga partier, den ska bli min ( kommer tyvär inte finnas i butik förens efter sommaren) men den som väntar på ngt gott väntar .... ah ni vet! ett chanel liknande linne från weekday. linne till från weekday. shortsdress från weekday ( någon som vet om den kommit in?). mocka jacka skulle absolut inte sitta fel det heller. och på MQ ska det komma in leggings med skindetaljer, jätte fin mc-skin-väst, jag menar det skulle ju inte sitta fel i garderoben.... ne sluta drömma nu hanna återgå till verkligheten, typ arbetet om olja, FUN!

LOVE




3 timmars lycka.

TISDAG









FRÅN 8.00 - 14.00




























SJÄLVFIXADE


 
fick mig ett litet skaparyck igår, så min kusin kom upp med hans gamla nitbälte och så var jag i farten! jag tog bort nitarna med en tång, satte sedan på dom genom att böja in taggarna på nitarna runt remmarna på skorna! klart!, så nu har jag förklarat hur man gör! nitar kan köpa på beadplace vid högskolan i borås, men inga pyramidnitar tyvärr! Om dom nu inte fått in det! jag är inte riktigt färdig med dom, funderar på att hänga på lite kedjor och om jag hittar medaljer typ.. aja vi får se hur dom slutar! Just ja, skorna är från början från Dinsko, jag köpte dom förra sommaren men såg att dom fått in dom i år igen, ligger runt 500 kr tror jag! så nu har jag svarat flitigt! Jag har nitar kvar också, så får se vad som ska vandalyseras här näst! :)

HEJ

jag brukar inte kunna sova efter skolan, men nu gick det! väldigt trött alltså! .. justdeja ! jag vet jag har INTE glömmt frågorna, bara lite tidbrist! men det kommer! snart kommer pojkvännen hit, myysigt! Jag fixade mig ett par nitskor igår som ni ska få se sedan! Just nu sitter jag och lyssnar på  Hello Saferide - "Anna"`, ska sätta igång och städa mitt rum med! Sedan är jag vääldigt sugen på pankakor, tänk... mm

-








salppt, skönt och lite halvtråkigt!  vaknade försent och då blir det hoodtröjan och stumpbyxorna som vanligt typ!
hood tröja utan armar och omren är från h&m, convesre,jeansväst secondhand.


PANG





musikprovet gick skit, så skit som det kan gå ungefär !! så hade en liten tid över eftersom vi gick från musiken så tidigt, så vi gick ner på stan, köpte detta halsbandet, som kommer blandas med andra i anna stil. Finns på JC! 49 kr. föresten hade JC många fina halsband och tuffa solglasögon även om jag och ellen såg ut som stig helemer i dom så passar dom säkert någon! :) Nitarmbandet köpte jag i london för 50 kr på marknad.

TRÖTT

min helg har varit väldigt upp och ner om man säger så, fredagen spenderades med tjejerna, vi lagade hamburgare sedan åkte i upp till almenäs (en sjö för dom som inte vet det), men där var det inte roligt alls, så vi satta som packade sillar i pojkvännens bil, släppte av tjejerna istan, sedan kom suget efter glass= hanna och meho kör till drive in donken, vår gerj det! mitt på natten dessutom sen hem till honom och somnade (mysigt)! lördag morgon var vi ute och sprang, riktigt duktigt av oss:) sen åkte vi till stan, fick ett tråkigt besked men som ska ändras på helt enkelt, vi ska åka älskling. vi åkte hem till mig en stund åt glass sedan hem till honom och kollade fotbollsmatch (inte helt frivilligt), men han ville så gärna, så man fick ju ge med sig. Bubbis. sen somna vi och söndagen har gått åt till att irritera mig över ett musikprov vi ska ha imorgon och geografi läxa!  och städning av mitt rum.. hoppas ni haft en bra helg!  

det är väldigt mycker runt om kring nu..  bättre uppdatering imorgon. Godnatt

F-REDAG























efter skolan på fredag, gick vi och köpte godis och glass, satte oss vid trappan och pratade, gick i affärer för att köpa present till ellens mamma, gick och satte oss på trappan i gen, gick till parken och sen tog vi bussem hem, fredagstradition!

STRESSIGT





har myst lite med tjejorna efter skolan, sen skulle jag träffat baby men det blev inte så! så får träffa han ikväll istället, som tur är. för jag saknar honom. nu ska jag in till stan möta linda vid coop handla mat, sedan till lovisas syster där vi ska vara ikväll och sen kommer även Cornelia och ellen.. blir mysigt, senare vid tolv åker jag till m och kryper ner jämte honom..

bilder ellens (hinner inte lägga upp min idag, så ni får dom imorgon)

HEJ



dom här har jag inte visat va? köpte dom i london dunder fina! vad tycker ni?

MÅNGA FRÅGOR OM..









..dom nya jeansen, här är dom, kommer från h&m trend, kostar 500 kr, hålen vid knänan finns på dom när man köper dom. ganska höga i midajan ,sitter jätte skönt och stuprör. sådär va, bättre information kan det inte bli va? och ormtröjan fick jag av min baby, den är från hm trend och kostar 250 kr :)

IDAG













jacka, beyond retro (Lindas), resten h&m..

NÅGRA FRÅGOR I TAGET VA

vem av dina kompisar shoppar mest?  Det går ju i perioder, man kanske Isabelle och ellen eller, jag tycker nog föresten att alla min brudar shoppar mycket:p

hur mkt pengar handlar du kläder för i månaden? det beror helt på, jag menar om jag ska handla inför vintern, jacka och skor så blir det några tusen, men en annan månad kanske jag shoppar för 400, så mellan 200 och 1500 kr kanske.

bästa second hand i borås? 1-3? Finns inget jätte bra, men GeTing, röda korset är väl där jag isåfall tittar in ibland annars är ju weekdays second avdelning min favorit.
hur lång är du och vad väger du? spelar ju ingentligen ingen roll va?:) men jag väger runt 60 kg och är c.a 1,71 lång

två som bloggar som har snyggast klädsel? mina vänners bloggar, emma elwin, signe, fashiontoast typ. blev lite mer än två va:)

något du inte gillar med din kropp? inget jag direkt går och stör mig på hela dagarna, men lite mer muskler och mindre godisfett skulle väll inte skada!

vad är dina inkomster och utkomster varje månad? Jag jobbar lite extra ibland, vilket kan bli mellan 200 och 1500 kr i månaden, sen får jag månads peng av mamma och pappa (lika mycket som studiebedraget).
favorit afär?? :) Weekday och h&m trend helt klart

Om du fick ändra nått på din kropp, vad skulle det vara? vet inte, magen lite kanske, eller nej jag vet inte.

Vad skulle du aldrig ta på dig? JL tröja haha
Vad är det godaste du vet? godis och kyckling med pesto typ
Gillar du gurka? japp
Hur många poäng hade du när du gick ur grundskolan? antingen hade jag 225 eller 215.
Om du vaknar en morgon helt utan klädinspiration och tycker att hela garderoben är innehållslös, vad tar du då på dig? svarta tights, halvstor t-shirt, hood tröja och mcskinjackan. KLART
Vilken färg har ditt hus? Vitt:)
Favoritämne? Svenska, samhäll typ ne jag vet inte.
Vart finner man en hyfsat billig och snygg jeansskjorta? Zara, där köpte jag min som jag ej visat än.
kan man inte få se bilder på ditt rum?=) Jo ska nog gå att fixa :)
vart är den gröna jackan köpt som du hade på en bild? min gröna jacka är mammas jätte gamla :)

röker eller dricker du? röker gör jag inte, har inte ens testat, dricker gör jag om jag går ut!

vad vill du göra efter gymnasiet och vad vill du jobba med i framtiden? jag vill resa och bo utomlands med m ett år:), jag villutbilda mig inom mode / design, moderedaktör på en tidning vore ju inte helt fel. Att jobba med ungdommar eller med samhällsproblem eller polis lockar också.

tränar du eller går du i någon sport? Jag har dansat, men var tvungen att sluta pga skolan:(, men jag har kort på frsikis.
brukar du tänka på vad du äter?, du har iaf fin kropp! tack, snällt sagt.. njea inte överdrivet jag stoppar inte i mig vad som helst men jag skulle aldrig i hela mitt liv räkna kalorier, har en myskväll utan godis, vad är det?

är det din pappa som kommer ifrån tunisien och har du bott i Sverige i hela ditt liv? jag är född här och pappa kom hit för att studera när han var 20 år och ja han är från Tunisien :)

har du något klädtipps inför sommaren? hm.. jeans shortsen, söta klänningar med grova kängor, indian, "mjukis shorts", niitaar..

hur kan du alltid se så fresch ut? jag ser verkligen inte alltid fresch ut kan jag lova :)

hur länge har du varit tillsammans med din pojkvän? i väldigt snart två år :)

vad gör du med ditt hår på morgonen? oftast absolut ingenting! tar ner bollen jag sov med typ.

har du rökt någon gång? nepp det har jag inte och tänker inte heller :)

hur sminkar du dig till vardags och till fest? vardags: oftast bara hudkräm och solpuder ibland mascara.. till fest: röda eller oranga läppar, solpuder + ett orang/brunt rouge, mascara och kajal ibland :)

drömresemål? mitt paradis är tunisien, inte bara för klimtatet och fina stranden utan hela miljn typ, men drömrese mål? hm.. maldiverna kanske?:)
hur träffades du och din pojkvän? På en fest på påskafton för två år sedan :)
vad inspireras du av till din klädstil? Folk på stan, bloggar, tidningar, modeller.
trivs du i borås? Ja det får jag nog säga att jag gör :)
favorit artister? hm.. har ingen direkt just nu jag gillar mycket!!
favorit film? ps i love you och pellesvanslös
vad har du för kamera? nikon D60 :)
Vilken fråga skulle du aldrig vilja svara på? vad min adress är;D
Vilken trend skulle du kunna bara ha i en månad:jeans,alltså att du bara har jeans på dig topp till tå? eller paljetter topp till tå i en månad? haha, va? jeans isf.
framtidsplaner?
vad gör du på fritiden? är med pojkvännen, tjejerna, familjen, shoppar, myser, stan, fikar, pluggar, "tränar",bloggar :)
sko storlek? 39
hur länge har du sparat för att få ditt fina hår? hm.. har haft så långt hår nu i två år tror jag :)
skönhetstips? jag är inte mycket för sånt, har för någon månads sedan börjat använda hudkräm serru;D
när väcktes ditt intresse för kläder? när jag var pytte liten, har alltid gillat kläder.. men mest sen sean kanske, även om det inte alltid har varit snyggt, men har alltid tyckt om kläder:)
har du haft någon blogg innan denna? ah, enriktigt B-blogg:)
hur tänker du när du shoppar? offta vet jag direkt om jag tycker det är snyggt eller inte, jag tänker inte jätte mycket på att det måste matcha med något jag har hemma, tycker det är snyggt att missmatcha! jag tänker inte så mycket, jag ser om det är vad jag är ute efter och om inte preiset är för dyrt, ett tag tänkte jag "de där kan jag ju sy" om allt och det kan bli lite jobbigt:P
va gillar du för musik? hiphop och rnb mest..:) men allt möjligt
vad heter din bästa vän? Meho, Isabelle, Ellenc, Linda, Cornelia, Ingrid, Ellens, Lovisa, mamma, emeliew. dom är bäst.
har du bra relation till din mamma? tycker den är bäst, skulle inte vilja ändra på något, min bästa vän.

vad är ditt favorit plagg i din garderob? min mc skinjacka, och min dr martens!

om du skulle få byta kläder med en kändis vem skulle de va? kate moss
vad ska du satsa på i sommar? kläningar, jeans shorts, en hudfärgad kavaj, nitskor, tunna linnen, snygga t-shirts.
har du rest mycket? njea.. ganska! har varit i london, tunisien, usa två gånger.. :)
vad tycker du är den bästa fördelen i att bo i sverige? att det är tryggt på något sätt och "rikt"!
kan du och din mamma prata om allt möjligt? kan du berätta henne allt som du vill? mammor ska inte veta allt, men om jag vill kan jag säga precis vad som helst!
i ett äldre inlägg här i din blogg så skrev du om en virkad väst från Ellos. Jag är själv lite inne på att köpa detta plagg. Min fråga är då vad skulle du matcha den med? jag vet inte vilken du menar?:P den med fransar?

har du någonsin bråkat med din pojkvän? ja det klart det händer.

du dansade förut,har du slutat?:) jag kunde inte forsätta med tanke på skolan, så jag var tvungen att sluta =(

i några äldre inlägg har du "street" kläder, adidas,nike osv använder du dom fortfarande? annars, sälj!:D, vilka syftar du på?:) menar du nikesneakers ? isf vill jag inte sälja dom, dom ska användas i sommar!:)
skulle du rekommendera din kamera? :) finns det någon nackdel med den? jag kan rekommendera den! jag är helnöjd, det enda är väl att den är ganska tung.. Nikon d60

hur länge har du och din pojkvän varit tsm? snart två år :)
Är han äldre än dig, eller lika gamla? han ska fylla 20 efter sommaren, och han är tre år äldre än mig!

hur är du som person, blyg eller väldigt framåt? jag är oftast glad och framåt! lätt för att förstå hur männiksor känner!

vad dricker du helst när du är på fest?

vad har du för sommarplaner förutom kreta? Tunisien, kreta, massa mysiga kvällar med min älskling och lite små utflyketer som marsstrand, roliga småtripper med brudarna, bada, sola, göteborg, kusten?
5 plagg att satsa på nu till våren/sommaren? jeans shortsen, ljus kavaj, slappa linnen, snygga detaljer som nitar / indian fjädrar, söta klänningar!


SÄLEN DEL 1























jag har inte hållt vad jag lovat idag utav olika anledningar, är man inte på humör är det inte roligt att blogga. Hoppas ni förstår.. men här kommer några bilder från sälen, vi hörs imorgon med allt jag lovat! Nu vill jag bara sova, godnatt

MÅNDAG

























Kom hem från sälen igårkväll, då kom pokvännen och sov med mig.. så imorses när vi vaknade åkte vi hem till honom,
vädret var ju underbart, så vi åkte med fönsterna öppna och hög musik, sen "gick" (åkte bil:D) vi till affären köpte glass och sedan körde vi till storsjön, myysigt. sen blev det en fika med några av mina babes, först Linda och sedan kom Lovisa, nu ska jag sova för är jätte trött, bilder från sälen och svaren på era frågor kommer imorgon, hoppas jag inte lovade för mycket nu va.

( på bilden ser ni 2 av 4 nya kläder ( 10 dagar gaaammlla:) ni får en närmare titt på dom imorgon.) 

MINA RÖDA





mina röda converse ska jag börja använda nu.. dom är fina.

9 DAGAR TILLBAKS.














10 DAGAR TILLBAKS.














HEEEEEEEEEEEEEY

nu kan ni räkna med uppdatering

FRÅGESTUND

jag har fått förfrågan om en frågestund igen, så fråga på NU :)
jag kommer hem på söndag..

PUSS

MOT SÄLEN..

bloggen har krånglat, så jag har inte kunnat sätta in bilder, nu ska jag till sälen med min bästa vän och hennes familj.. kommer hem nästa söndag, då snackar vi bilder! ha en jätte fin vecka. pusspusspuss
kommer sakna min älskling massviss och tjejerna..


00:22

ligger med pojkvännen i sängen och ska  sätta på en film nu, imorgon blir det formodligen götborg med honom vi ska spela minigolf, äta mjukglass, sitta på en uteservering och fika också lite affärer kommer bli helmys. hoppas ni haft en bra kväll tuuusen tack för att ni kommenterar så mycket, forsätt med det! roligare att blogga när man får respons :)

pusspusspusspusspusspuss

FRÅN LONDON




1 APRIL

idag för exakt tolv år sedan föddes min älskade lillebror som betyder allt för mig, idag fyller min plutt alltså tolv år:)  Så nu ska vi ha lite mys ikväll, mormor och morfar är här, älsklingen kommer alldes strax, och pappa är påväg med pizzorna :) nu ska jag ner och pussa på min plutt, garraaatttttiiiiss bäästis. pusspusspusspusspuss

en dagens










FÖRSTA APRIL




































RSS 2.0